samenverhuren.nl
De geschikte kandidaat voor u!

Binnen 24 uur een huurprijs indicatie!
Bent u in het bezit van kleinschalig vastgoed en wilt u deze graag zo snel, duurzaam en goed mogelijk verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Welkom bij samenverhuren.nl
Verhuren!

Het verhuren van een pand lijkt op het eerste oog een eenvoudige klus: u stelt een pand aan één of meerdere personen beschikbaar en zij betalen u maandelijks de afgesproken huur. Dit droombeeld steekt echter sterk af tegen de dagelijkse praktijk. Zo kan het lastig zijn om geschikte huurders te vinden, kunnen conflicten ontstaan met huurders, moeten de door u opgestelde huurovereenkomsten aan wettelijke vereisten voldoen, heeft uw pand onderhoud of zelfs reparaties nodig. Ontstaan er problemen met internet, tv, multi media en witgoed storingen. Er zullen zich nog tal van andere problemen en dagelijkse beslommeringen voordoen. samenverhuren.nl helpt u graag!


Passend advies op maat! 

We helpen u graag met een passende huurwaarde indicatie voor uw beleggingspand. We kunnen dit voor u doen op afstand of we kunnen voor u een maatwerk huurprijsindicatie afgeven waarbij we een afspraak maken bij de woning. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen, waarbij alle details van de verhuur besproken kunnen worden.